Geniet van een weids, golvend landschap met vergezichten, beekjes, holle wegen, kronkelend langs monumentale vakwerkhuizen, oude kerkjes, kastelen en kapelletjes.

Dit is de Voerstreek een groot natuurreservaat en monumentenpark, waarin zes kleine kerkdorpjes gezapig tussen de heuvels sluimeren.

Via de vele wandelroute’s, te volgen via de knooppuntenroute, zult u genieten van het hoogste punt van Vlaanderen.

Hierna is het goed toeven in de vele cafee’kes, restaurants en uitspanningen die de inwendige mens met zijn Voerense streekproducten kan vullen, de kazen met stroop, het Voerens drupke, de heerlijke verse forel, en de appelwijn/cider en de beroemde Voerense trip.

Hier in de Voerstreek, Voeren, ligt een unieke landelijke gelegen prachtig gerestaureerde vakwerkboerderij waarin gastenkamers ofwel kamers B & B zijn realiseert.

SONY DSC
Gastenkamers Hubertahoeve in de Voerstreek

Op een unieke plek midden in het heuvelland tegen een zuidhelling ligt onze prachtig gerestaureerde vakwerkboerderij De Hubertahoeve. Onze vakantieboerderij, ligt aan een doodlopend weggetje en aan de rand van de uitgestrekte velden en bossen. U kunt genieten van een intense rust in een intieme sfeervolle omgeving. Heerlijk tot rust komen op een bijzonder plekje met een fantastisch uitzicht over het dal van de Voer.

Dat heet: Vakantie in de Voerstreek.